Witaj, zapraszamy do rejestracji w Społeczność Polskich Internautów ProjektPI.

Wprowadzenie wsi w XXIw.

Odp.: Wprowadzenie wsi w XXIw.

Postprzez ramzej01 » 06 Lut 2010, 12:21

Mam znajomego mieszka we wsi a Gmina za free oferuję im internet ale 60 kb/s ;/
Ale zawsze coś.
Awatar użytkownika
ramzej01
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPOpera

Postprzez ekolog » 23 Lut 2010, 19:50

marcinstp napisał(a):No tak niby wszystko super, ale ciężko i nieekonomicznie samą ekologią uprawiać ziemię, sadzić, siać, dbać i zbierać plony. Przecież jak po polu przejedziesz traktorem, nawet z biopaliwem, to zborze już nie będzie ekologiczne a jabłka w sadzie już nasączone ołowiem z paliwa _6

A jednak, kiedyś w koniki robili i mieli czas pogadać na miedzy, papierosa wypalić. Są gospodarstwa ekologiczne z certyfikatami, które pracują ciągnikami i zboże ma atest ekologiczny. _B
Największym problemem jest chemia stosowana do nawożenia i oprysków, bo przedostaje się do
produktów i potem ją łykamy z pożywieniem.
Ratujmy Ziemię tak szybko ginie...
http://www.xplus.frix.pl
Awatar użytkownika
ekolog
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez ekolog » 23 Lut 2010, 19:57

ramzej01 napisał(a):Mam znajomego mieszka we wsi a Gmina za free oferuję im internet ale 60 kb/s ;/
Ale zawsze coś.

I tu masz rację, ja mam iplusa, niekiedy mniejszą prędkość i jeszcze płacę co miesiąc.
Mam jeszcze jedno marzenie , reaktywować klubo-kawiarnie z kafejkami internetowymi,
bibliotekami elektronicznymi, :ugeek:
Ratujmy Ziemię tak szybko ginie...
http://www.xplus.frix.pl
Awatar użytkownika
ekolog
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Poprzednia

Powróć do Ministerstwo rozwoju wsi

• Reklama
Pomóż powodzianom
Portal ProjektPI nie bierze odpowiedzialności za informacje zawarte w tematach tu poruszanych.
Pamiętaj więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów, webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.