Witaj, zapraszamy do rejestracji w Społeczność Polskich Internautów ProjektPI.

ALTERNATYWA dla ProjektPi jako partii

ProjektPI Partia Internetowa.
Materiały dotyczące projektu Partii Internetowej

ALTERNATYWA dla ProjektPi jako partii

Postprzez HUSARZ » 10 Mar 2010, 15:18

W świetle projektu ustroju zwanego WSPÓLNOTĄ FINANSOWĄ, nie ma sensu bawić się w "demokrację", o której ARYSTOTELES powiedział "demokracja, to są rządy hien nad osłami"., zwłaszcza gdy jest alternatywa!

Coś w tym jest, skoro tyle czasu upłynęło od kiedy żył, a "hieny" robią swoje, nie zważając na przeciwności. Nic zresztą dziwnego bo "osioł z natury rzeczy" wie co robi!!!

Alternatywą jest zatem zbudowanie ustroju jakiego projekt przedstawiamy m.in. na; http://.................... pod nazwą WSPÓLNOTA FINANSOWA, który nie jest demokracją, a który stawia na nogi wszystko to, co "demokracja" postawiła na głowie!!!

Naszą maksymą jest zwrot; "nie czyń drugiemu, co Tobie nie miło".
Ostatnio edytowany przez admin 10 Mar 2010, 15:32, edytowano w sumie 2 razy
Powód: Moderowano: Niedozwolony regulaminowo link do strony www
Awatar użytkownika
HUSARZ
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Odp.: ALTERNATYWA dla ProjektPi jako partii

Postprzez Forex.reptile » 13 Mar 2010, 00:05

WSPÓLNOTA FINANSOWA może być rozwiązaniem albo propozycją ... tak samo jak propozycja partii, która się nie urzeczywistnia jak na razie ...

HUSARZ zapoznaj się z regułami forum, zasadami projektu .. będzie wszystkim łatwiej i bezkonfliktowo :roll:
topic14707.html
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration
Awatar użytkownika
Forex.reptile
Redaktor
Redaktor

Windows XPFirefox

Postprzez HUSARZ » 13 Mar 2010, 13:13

Szanowni Państwo!
Zapoznałem się z zasadami i regułami ProjektPI.
Nie inaczej, tylko bezkonfliktowo chcę z Państwem się porozumiewać, ale nie wiem o co Państwu chodzi? Czy o partyjny monopol, czy o sprawy Narodu Polskiego? Opcje te są przeważnie sprzeczne.

WSPÓLNOTA FINANSOWA jest rozwiązaniem i zarazem propozycją.

Propozycja WF zasadza się jako pierwszy krok, na zgłoszeniu się na Kandydata - Reprezentanta Narodu Polskiego i żadnego innego - to znaczy na przesłaniu pod moim adresem Karty rejestracyjnej przez Kandydata. Dopiero po przejściu pierwszego kroku nastąpi dalszy etap organizacyjny.

Bez wstępnego kroku, nie może być mowy o dalszych. Kierujemy się zasadami ochrony danych osobowych, zgodnie z Ustawą o ich ochronie. Nie ma zatem mowy o wcześniejszym ich ujawnieniu, niż ten, który wynika z formalnego zgłoszenia Kandydata na listach wyborczych.

Kończąc - zadaję więc pytanie: Czy sprawy Polaków są dla PAŃSTWA najdroższe???
Jeśli TAK - to nie widzę przeszkód w zgłaszaniu się poszczególnych Państwa na Reprezentantów Narodu Polskiego.
Awatar użytkownika
HUSARZ
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez Forex.reptile » 13 Mar 2010, 19:09

Nie inaczej, tylko bezkonfliktowo chcę z Państwem się porozumiewać, ale nie wiem o co Państwu chodzi? Czy o partyjny monopol, czy o sprawy Narodu Polskiego? Opcje te są przeważnie sprzeczne

Ciężko mówić o monopolu partyjnym.. istnieją predyspozycje.. ale potencjał jest jeszcze mały.
Czy mając na uwadze Sprawy Narodu można rezygnować z monopolu? Obecnie monopol pratyjny posiadają partie demokratyczne.

WSPÓLNOTA FINANSOWA jest rozwiązaniem i zarazem propozycją.

Swoim pierwotnym założeniem projektpi dążył do założenia partii internetowej, by realnie móc wpływać na rzeczywistość. Nie wiemy jak WF zmieni rzeczywistość, czy zmieni i jak będzie ona ostatecznie definiowana by mówić o alternatywach. WF może być dużym wkładem.
Tym samym by nie mówić o alternatywach, postuluje wzmacniać potencjał wykorzystując dostępne zasoby i możliwości.

Kończąc - zadaję więc pytanie: Czy sprawy Polaków są dla PAŃSTWA najdroższe???

Gdyby było inaczej, nie byłoby pewnie tego projektu...
Jeśli TAK - to nie widzę przeszkód w zgłaszaniu się poszczególnych Państwa na Reprezentantów Narodu Polskiego.

Melduje się.. ale, każdy powinien znaleźć właściwe dla siebie miejsce :laugh:
Proszę mieć na uwadze proponowany w moim wpisie porządek . ;)
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration
Awatar użytkownika
Forex.reptile
Redaktor
Redaktor

Windows XPFirefox

Postprzez HUSARZ » 15 Mar 2010, 17:10

Najpierw sprawy "monopolu", który jest nierozerwalny ze sprawami NARODOWYMI.
Z dotychczasowej praktyki widać, że monopol partyjny jest SPRZECZNY z "interesem narodowym".
W NAJWAŻNIEJSZYCH SPRAWACH dla NARODU nie można zrezygnować z monopolu!!!

Skoro monopol partyjny jest podporządkowany "demokracji", to WSPÓLNOTA FINANSOWA rezygnuje z demokracji, rezygnuje z prawa rzymskiego i rezygnuje z trój podziału władzy według Monteskiusza!!!

WSPÓLNOTA FINANSOWA zmieni rzeczywistość, bo wszystko to, co lichwiarze i partyjni oszuści postawili na głowie, POSTAWI NA NOGI. Jest to oczywiście skrót myślowy, ale jeśli ktoś chce się bliżej zapoznać co to oznacza, to niech szuka odpowiedzi w naszym Planie odebrania "bankierom" monopolu!!!

Możemy NIE MÓWIĆ o alternatywach, ale wtedy powinniśmy mówić o ścisłej współpracy na gruncie Ekonomii Wspólnoty Finansowej, która jest dość dobrze opisana w naszym planie.

Wzmacniać potencjał DOBRA wykorzystując dostępne zasoby i możliwości, to jest to, o co nam i Narodowi Polskiemu, czyli jego ZDROWEJ CZĘŚCI chodzi!!!

Zgadza się, że każdy powinien znaleźć właściwe dla siebie miejsce!!!

Porządek jaki widzę w ProjektPi widzę niejednoznacznie. Natomiast porządek jaki widzimy we Wspólnocie Finansowej polega na zgodności z tzw. prawem naturalnym gdzie są zastosowane wszelkie możliwe rozwiązania zgodne także z PRAWEM BOŻYM, a co NIE ISTNIEJE w obecnym systemie, który jest podporządkowany Talmudowi, w którym oszustwo (gojów) jest NAKAZANE religijnie!!!

Zatem proszę się zgłaszać do mnie. Informuję, że 27 marca odbędzie się kolejne spotkanie integracyjne PONiP w Krakowie, na gruncie powstałego SEJMU POLEK I POLAKÓW.

Widzę zatem Wasz udział jednej osoby w tym spotkaniu, ale po formalnym jej do mnie zgłoszeniu.
Awatar użytkownika
HUSARZ
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez edukacyjny » 17 Mar 2010, 10:50

Do Admina!
Ta tzw.Wspólnota Finansowa to spekulacja umysłowa -utopia - a jej autor to znany
harcownik spekulant na wszystkich forach a szczególnie polinijnych (nawiedzenie)
swoimi spekulacjami dezorganizujący dyskusje na forach ... po krótkim czasie
fora ... bankrutują upadają .Jeżeli w grę wchodzi ProjektPi.pl ... to wyklucza to Projekt Wspólnota
Finansowa jako alternatywny wypadający wtedy jako tutaj trolling...zastąpienie projektu Pi.pl...
projektem Wspólnota Finansowa ...zbiorem mętów myślowych niezwyczajnych tzw.Wielkich
Sugestii (neurologia)).Stąd REDAKCJA winna się zdecydować czy promuje ProjektPi jako Wspólnota Finansowa vel jej modyfikację czy jako samodzielny niezależny ProjektPi.Te wpisy o Wspólnocie
Finansowej (dywersja w przedmiocie ekonomii)należy zatem ...natychmiast wykasować albo przenieść regulaminowo do działu ... różne(określenie złagodzone).
Awatar użytkownika
edukacyjny
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPMozilla

Postprzez HUSARZ » 17 Mar 2010, 13:44

Szanowny ADMINISTRATORZE!

Dziś na portalu globalnaswiadomosc.com został dodany artykuł o TROLLACH INTERNETOWYCH.
Ten powyższy tekst anonima, który WSPÓLNOTĘ FINANSOWĄ określa "zbiorem mętów myślowych" i uważa za "dywersję w świecie ekonomi" doskonale wyczerpuje znamiona nowego zawodu jakim jest, bo się objawił - jako Troll Internetowy!!!

Nie będę objaśniał, bo to każdy może zrobić sam.

W związku z powyższym oczekuję od ProjektPi zajęcia stanowiska w sprawie:
ZASTĄPIENIA ProjektPi rozwiązaniami WSPÓLNOTY FINANSOWEJ.

W tej sytuacji oczekuję na odpowiedź, czy Projekt PI uznaje mnie za harcownika i spekulanta, czy za kogoś innego??? Jeśli za kogoś innego, to pytam za kogo jestem uważany???

Od merytorycznej odpowiedzi osób, które są we władzach ProjektPi oczekuję wyraźnego merytorycznego zaprezentowania stanowiska w przedmiotowej sprawie, a ponadto od merytorycznej odpowiedzi, uzależniam dalsze udzielanie się na Waszym FORUM.
Awatar użytkownika
HUSARZ
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez edukacyjny » 17 Mar 2010, 22:19

HUSARZ napisał(a):Szanowny ADMINISTRATORZE!

Dziś na portalu globalnaswiadomosc.com został dodany artykuł o TROLLACH INTERNETOWYCH.
Ten powyższy tekst anonima, który WSPÓLNOTĘ FINANSOWĄ określa "zbiorem mętów myślowych" i uważa za "dywersję w świecie ekonomi" doskonale wyczerpuje znamiona nowego zawodu jakim jest, bo się objawił - jako Troll Internetowy!!!

Nie będę objaśniał, bo to każdy może zrobić sam.

W związku z powyższym oczekuję od ProjektPi zajęcia stanowiska w sprawie:
ZASTĄPIENIA ProjektPi rozwiązaniami WSPÓLNOTY FINANSOWEJ.

W tej sytuacji oczekuję na odpowiedź, czy Projekt PI uznaje mnie za harcownika i spekulanta, czy za kogoś innego??? Jeśli za kogoś innego, to pytam za kogo jestem uważany???

Od merytorycznej odpowiedzi osób, które są we władzach ProjektPi oczekuję wyraźnego merytorycznego zaprezentowania stanowiska w przedmiotowej sprawie, a ponadto od merytorycznej odpowiedzi, uzależniam dalsze udzielanie się na Waszym FORUM.

... jak doszedłeś do odkrycia naukowego ,iż wszystkie poglądy niezgodne ... z twoimi ... to =troll?

cyt:"zastąpienia ProjektPi rozwiązaniami WF"kon.cyt.
Jest to tożsame z zasugerowaniem REDAKCJI zrezygnowania z ProjektuPi i zastąpienia Wspólnotą Finansową (WF).A to oznacza ,iż mamy tutaj do czynienia z twojej strony z bezczelnością i tupetem ostatniego stopniu ... z uważaniem REDAKCJI za pozbawioną elementarnego krytycyzmu?
Dlaczego uniemożliwiasz dla studentów zabawę ... w ProjektPi?
Powonieneś zapoznać ze WF zgodnie z właściwością MINISTERSTWO FINANSÓW RP ,Prezydenta RP i Premiera ... i po uzyskaniu opinii o dorzeczności WF dopiero następnie możesz proponować ją dla studenckich REDAKCJI ?
Jeżeli bowiem zaliczyłeś wszystkie portale polonijne i krajowe ... przedstaw listę ... i WF nie znalazła pozytywnego nigdzie odbioru ... to pokiegogrzyba ... mącisz na portalu studencko-harcerskim? zostały ci jeszcze portale ...sataniczne ?jak trafiłeś na portal sataniczno-ezoteryczny ...
"Globalna Świadomość" ...jeszcze tam cię nie było ... z WF?!!
Ta WF jest za trudna dla przeciętnych obywateli i dlatego raczej powinieneś ją promować w środowiskach naukowych?? a najlepiej jakbyś bezpośrednio przesłal do zaopiniowania na adres Królewskiej Akademii Nauk w Sztokholmie ???
Awatar użytkownika
edukacyjny
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPMozilla

Postprzez HUSARZ » 18 Mar 2010, 11:05

Zbóje wiedzą, że oni, a nie ja, łamią prawa człowieka a pożyczkobiorców degradują do kloacznych drobnoustrojów, czyli bezrozumnych bakterii.

A ty mnie chcesz sprowokować, bym się udał do nich po opinię??? Śmiechu warte!!!!!!!
Awatar użytkownika
HUSARZ
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez kubap » 31 Lip 2010, 20:49

Nie wiem, czy mogę, ale tak mnie to zirytowało że muszę...
Poniżej kilka cytatów z forum Pana H.

Przybywa nam zarejestrowanych żołnierzy i oficerów. Argumentem rejestracyjnym jest wpłata na adres Banku Informacji HUSARZ. Każdy żołnierz i oficer mobilizuje następnych, bo wie, że jego dane są ukryte w Banku Informacji HUSARZ i pozostaną tam do godziny ZERO. Na zewnątrz żołnierze i oficerowie rozpoznają się po odcinku wpłaty, bo znajdujemy się dziś pod lichwiarską okupacją i na nas się poluje lichwiarskim śrutem. Na chrześcijan polowano także i trwa to do dziś w Indiach. Musimy się więc ukrywać, bo media na nas polują. Drugim argumentem by się ukrywać jest to, że nie pozwala nam na otwarte działanie Ustawa o ochronie danych osobowych. Skoro władze mają swoje tajemnice, to głupotą by było, byśmy MY - żołnierze i oficerowie ich nie mieli.

Spiskowcy nie żartują i zrobią wszystko, łącznie z mokrą robotą, by się nam TO Nie udało.!!! Mamy miejsce nawet dla zdrajców w liczniku naszego Prawa Łoma, ale najpierw musieli by wybrać się w drogę do "Damaszku" i przejść przemianę duchową, jak Szaweł, który stał się Pawłem i został świętym.

Nie dziwie sie, ze trudno zrozumiec cos zupelnie nowego.
W dwoch zdaniach: odebranie "bankierom" tych "zabawek" moze sie odbyc tylko w jeden sposob.
Najpierw musimy zarejestrować najmniej 15 milionow szabel, uzbrojonych wyborców w kartke wyborszcza (szable), a następnie wystawić w godzinie ZERO druzyne i wyedukowani wcześniej zolnierze z cala pewnoscia zaglosuja na Pospolite Ruszenie.
By w przeciwienstwie do Walesy, ktory w 1980 roku byl z pustymi rekami, nawet nie sprawdzil, czy w basenie jest woda - MY mamy juz nowa KONSTYTUCJE i tworzymy nowe prawo, ktore jest kompatybilne z prawem BOŻYM, w godzinie ZERO - mam nadzieje - bedziemy mieli komplet projektow USTAW - ustrojowych, do natychmiasowego zainstalowania, prawdopodobnie DEKRETAMI, bo lichwa musi być natychmiast zlamana jesli chcemy przetrwac i nie umrzec z glodu.!!!

Najpierw zabierzcie to co Zydy ukradly a potem wygoncie ich do Izraela bo co tu w Polsce szukajom?
Majom swoje panstwo to niech sobie tam pojadom i juz wiecej nie wracajom bo dosc krzywdy narobili i tak sie nie da dluzej zyc zeby jeden Zyd mial wszystko a my cosmy robili cale zycie teraz cierpieli glod i nedze.
Zeby Syn nie pracowal w Ameryce to bysmy z Synowa i Wnukami poumieraly z glodu bo pracy niema a opaly za wszystko coraz bardziej podnoszom.
Czy juz naprawde niema Polakow co by powiedzieli dosyc tym zlodziejom i oszustom? niema na kogo glosowac bo wszyscy cyganiom i kretaczom a potem 4 lata kradnom i tak od nowa od wyborow do wyborow a my juz nie mamy jak zyc bo te zlodzieje wszystko ukradly.

Panie Zadruga!

Ma Pan całkowitą rację: że "Żyd persona non grata", ale dziś żydzi mają całkiem polskie nazwiska i musimy ich rozpoznawać po czym innym. Jest to trudne, ale NIE niemożliwe. Mamy pewne sposoby rozpoznawcze, ale czy w 100% skuteczne NIE wiem.
Sprawdzamy tą skuteczność, ale i tak do końca nie będziemy pewni, ale w końcu te przechrzty i tak się odkryją. Jest to tylko kwestią czasu.

Jak dla mnie "kolega" kwalifikuje się do postawienia przed sądem za treści antysemickie. Pomijam już fakt obłąkania...
Awatar użytkownika
kubap
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

WindowsFirefox

Następna

Powróć do ProjektPI Partia Internetowa

• Reklama
Pomóż powodzianom
Portal ProjektPI nie bierze odpowiedzialności za informacje zawarte w tematach tu poruszanych.
Pamiętaj więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów, webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.