Ludzie przychodzą do baru, żeby się zrelaksować, odpocząć od codziennych problemów, a palenie jest według mnie pewną formą relaksu. Jak dla mnie to ingerencja w wolność osobistą, każdy właściciel takiego lokalu powinien sam decydować czy wolno tam palić, czy nie. Nikt na tym nie ucierpi, bo bary rosną teraz ja grzyby po deszczu.
Ja również uważam, że to właściciel baru powinien decydować czy można w nim palić czy nie. A sam nie pale. Moim zdaniem powinny być bary bez zakazu palenia oraz z zakazem, żeby każda osoba indywidualnie wybrała do jakiego baru chce pójść. Rynek sam powinien to zweryfikować a nie narzuca się takie rzeczy z góry.
papierosy powinny być zakazane wszędzie!! Można zaoszczędzić kupę siana! Dajmy na to, że jedna paczka na dzień czyli ok 8 zł x 30 = 240zł x 12 = 2900 zł! Czyli przez rok można zaoszczędzić na wycieczkę do Egiptu czteroosobowej rodzinie!
zdecydowanie jestem przeciwko paleniu, ale mimo wszystko każdy jest wolnym człowiekiem i nie można mu nic zabronić, także palenia, a wprowadzanie zakazów tylko nasili to zjawisko i zwiększy liczbę palaczy, bo w końcu zakazany owoc najlepiej smakuje.
Właśnie, kto będzie chciał, i tak będzie palił, tak samo jak z narkotykami, tyla że one nie są dostępne dla wszystkich(na szczęście), a palenie zejdzie do przysłowiowego podziemia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Reklama
Portal ProjektPI nie bierze odpowiedzialności za informacje zawarte w
tematach tu poruszanych.
Pamiętaj więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i
opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów, webmasterów (poza
wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści
odpowiedzialności.