Witaj, zapraszamy do rejestracji w Społeczność Polskich Internautów ProjektPI.

Aborcja

O:Aborcja

Postprzez Obik » 31 Lip 2009, 01:38

Awatar użytkownika
Obik
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Odp.: Aborcja

Postprzez dzw77 » 19 Gru 2009, 23:24

Aborcja to nic innego jak zabijanie i nie powinno w Polsce być na to miejsca. Fakt, że takie państwa jak Chiny tak postępują nie jest dla nas żadnym argumentem, w końcu co to za kraj, gdzie obowiązkowy model do 2+1 :roll:
Awatar użytkownika
dzw77
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez obywatelka » 23 Gru 2009, 02:27

Aborcja powinna być dozwolona w wyjątkowych przypadkach. Naturalnie nie może to być forma antykoncepcji, ale są sytuacje zagrożenia życia, gwałt, po których aborcja powinna być dozwolona. Jest to nieliczna z ustaw z którą się zgadzam.
Awatar użytkownika
obywatelka
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows VistaFirefox

Postprzez cooler » 16 Sty 2010, 00:58

Aborcja powinna być zakazana we wszystkich przypadkach. Nie można zabijać najbardziej niewinnej istoty ludzkiej! To, że ona jest człowiekiem to przecież nie jej wina! Poza tym naród, który zabija własne dzieci jest narodem bez przyszłości.
Awatar użytkownika
cooler
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez marcin14 » 04 Lut 2010, 20:45

Jestem katolikiem i uważam że aborcja musi być zakazana ustawowo i tyle. Nie powinni politycy ulegać naciskom .
Awatar użytkownika
marcin14
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez Dorgidiusz » 26 Lut 2010, 13:09

Aborcja jest złem i nie powinna być dozwolona
Awatar użytkownika
Dorgidiusz
Obserwator ProjektPI
Obserwator ProjektPI

Windows XPFirefox

Postprzez levy52 » 28 Mar 2010, 22:35

Jestem przeciwny aborcji. Bez wzgledu na przypadek w jakim miala by byc ona przeprowadzona, ale jestem na NIE.
Awatar użytkownika
levy52
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

WindowsOpera

Poprzednia

Powróć do Ministerstwo polityki społecznej i pracy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

• Reklama
Pomóż powodzianom
Portal ProjektPI nie bierze odpowiedzialności za informacje zawarte w tematach tu poruszanych.
Pamiętaj więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów, webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.