Witaj, zapraszamy do rejestracji w Społeczność Polskich Internautów ProjektPI.

Bon zdrowotny

O:Bon zdrowotny

Postprzez luxyfer » 23 Mar 2009, 13:51

Owszem, jest - wystarczy uwolonic skladki zdrowotne, tj nawet przy zachowaniu obowiazku miesiecznej skladki, pozwolic obywatelom na wybor, czy chca placic i leczyc sie w NFZ czy w jedenej z wielu prywatnych klinik.
Ale to dyskusja na inny temat, nie wdawajmy sie w dygresje.
Generalnie pomysl bonow uwazam za chybiony
Awatar użytkownika
luxyfer
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Postprzez mande » 23 Mar 2009, 18:43

Właściwie zgadzam się z krytyką. Pomysł wyrosły zapewne z troski o Polaków i checi zmiany obecnego stanu rzeczy, ale nietrafiony. Ale nie załamuj sie - spotkałem się z dużo gorszymi :).

Żeby krytyka była konstruktywna, to odsyłam do mojej propozycji:

http://stara.projektpi.pl/forum.html?fu ... 03&id=3638
Awatar użytkownika
mande
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Postprzez don Carlos » 23 Mar 2009, 19:40

Wiecie co? Chyba macie rację. Służba zdrowia raczej nie jest czymś co może zostać załatwione w taki sposób, a nawet jeśli to to rozwiązanie ma sporo wad. Wycofuję się z pomysłu :) . Jak któryś z modów chce to może zamknąć temat.
Awatar użytkownika
don Carlos
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Odp.: Bon zdrowotny

Postprzez marcin14 » 01 Lut 2010, 16:58

powiem krótko : To jest zły pomysł .
Awatar użytkownika
marcin14
Użytkownik ProjektPI
Użytkownik ProjektPI

Windows XPFirefox

Poprzednia

Powróć do Ministerstwo polityki zdrowotnej

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

• Reklama
Serwis randkowy
Portal ProjektPI nie bierze odpowiedzialności za informacje zawarte w tematach tu poruszanych.
Pamiętaj więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów, webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.